BlueSea Lagos De Cesar

Los Gigantes, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 400 m
  • Flygplats Tenerife (TFS): 41.6 km (35 mins)

Recensioner

| 3,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det plånboksvänliga All Inclusive-hotellet BlueSea Lagos de Cesar ligger i badorten Los Gigantes på Teneriffas västkust. Här bor centralt i Puerto de Santiago med närhet till den kända stranden Playa de la Arena. All inclusive ingår!

På BlueSea Lagos de Cesar kan du ta ett uppfriskande dopp i hotellets pool, koppla av på en solstol eller beställa in något gott från poolbaren. För dig som vill ha mer sol och värme finns också en stor takterrass där du kan koppla av. Vill du hålla i gång träningen finns ett träningsrum, du kan också utmana ditt resesällskap i en omgång boule, bordtennis eller biljard (mot tillägg).

När du bokar BlueSea Lagos de Cesar ingår ett enkelt All Inclusive-paket. Frukost, lunch och middag serveras i bufféform i hotellets huvudrestaurang. Hotellets poolbar serverar dryck och snacks dagtid, kvällstid kan du beställa dryck i hotellets bar. Exakt tidsschema och öppettider meddelas i samband med incheckning. Observera att hotellet tillämpar ett pantsystem för dricksglas med €1 pant per glas. För dig som reser över över jul- och nyårshelgerna 2024 ingår en trevlig festmåltid på juldagen och nyårsafton respektive.

De 116 rummen på BlueSea Lagos de Cesar renoverades 2023 och är utspridda över fyra våningar. Alla rum går i ljusa färger och är utrustade med balkong eller terrass, luftkonditionering, TV, kylskåp och hårtork. Safetybox mot tillägg. Kostnadsfritt wifi ingår över hela boendet. Hos oss kan du boka dubbelrum för 1–3 personer, varav max 2 barn. Du kan dessutom välja poolutsikt som tillval. Hotellets officiella klassificering är fyra stjärnor.

BlueSea Lagos de Cesar ligger centralt i den charmiga byn Puerto de Santiago. Området är känt för att erbjuda en mer autentisk semesterupplevelse. Här finns barer och restauranger, men nöjeslivet är mer stillsamt. Härifrån kan du njuta av vackra solnedgångar med det dramatiska bergslandskapet i bakgrunden. Varför inte prova den kända stranden Playa de la Arena med sin svarta lavasand?

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider