Embassy Suites By Hilton Doha Old Town

Doha, Qatar Flagga - Qatar

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Doha (DOH): 5.2 km (12 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Embassy Suites by Hilton Doha Old Town ligger centralt i Doha, en fem minuters bilfärd från både Doha Corniche och Souq Waqifs konstgalleri. Detta hotell ligger 7 km från City Centre Shopping Mall och 12,8 km från Villagio Mall.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Hotellet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. En hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. I boendet finns ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, rumservice, tvättservice och en tvättautomat.

För hemtrevliga temperaturer finns luftkonditionering installerat i rummen. De flesta rummen vetter mot havet. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara. Hotellet erbjuder familjerum och rökrum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. På terrassen kan gästerna slappa i solen. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och biljard.

Huset förfogar över en restaurang och en bar. En kontinental frukost lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider