Aquaworld Belek By MP Hotels

Belek, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 2 km
  • Flygplats Antalya (AYT): 35.7 km (40 mins)

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Aquaworld Belek By MP Hotels är ett stort, vackert hotell beläget i gröna omgivningar och med strandläge vid den privata sandstranden. Några hundra meter från hotellet hittar du en av områdets enorma golfbanor, och är du sugen på lite shopping så ligger Beleks lilla centrum bara 2 km bort.

Aquaworld Belek By MP Hotels erbjuder otaliga underhållande aktiviteter, och som namnet på hotellet antyder kommer familjens unga vattenälskare utan tvekan älska att spendera timmar med att plaska runt i de många poolerna eller njuta av de många fartfyllda vattenrutschkanorna som finns i hotellets vattenpark

Hotellets byggnader ligger utspridda i en stor lummig trädgård, som dels gömmer mysiga skrymslen och dels roliga aktiviteter. Här finns bland annat barnklubbar med underhållning för barn i alla åldrar och massor av sportaktiviteter för hela familjen. Du kommer inte att sakna wellness heller när du semestrar på Aquaworld Belek By MP Hotels. Här finns både turkiskt bad, inomhuspool och möjlighet till avkopplande spa- och massagebehandlingar (mot betalning). På Aquaworld Belek By MP Hotels är rummen rymliga och du kan fritt välja om du vill bo i någon av de större byggnaderna eller någon av village-byggnaderna i trädgården. Det största av hotellets rum rymmer upp till 4 personer.

Aquaworld Belek By MP Hotels har ett omfattande all inclusive-program som ingår i priset och du kan därför enkelt släcka din hunger och törst i någon av hotellets många barer och restauranger.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider