Union Plaza Hotel

Bukarest, Rumänien Flagga - Rumänien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bukarest (OTP): 19.8 km (33 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Bukarest-området Bukarest centrum ligger Union Plaza Hotel en fem minuters bilfärd från både Bukarests universitet och University Square. Detta hotell med exklusiv profil ligger 2,3 km från Bucharest Mall och 2,7 km från Parlamentet (Palatul Parlamentului).

På detta boende finns 96 enkelrum och sex sviter och tre hissar och en reception. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss.

Rummen erbjuder luftkonditionering och centralvärme. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och badrockar. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Ett wellnessområde med spa finns på hotellet.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider