Grand Regency Doha

Doha, Qatar Flagga - Qatar

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • gym
  • spa
  • Flygplats Doha (DOH): 11.5 km (18 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

Grand Regency Doha, Trademark Collection by Wyndham ligger i Doha (i området Al Sadd), fem minuter med bil från både Doha Corniche och Souq Waqifs konstgalleri. Detta hotell med miljövänlig profil ligger 6 km från City Centre Shopping Mall och 8,1 km från Villagio Mall.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 192 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis) innebär optimal komfort. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen finns solstolar. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och aerobic. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong och massagebehandlingar.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och ett café. Gästerna kan även välja att boka måltidspaket som halvpension och helpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider