Cascadas Family Resort

Sunny Beach, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • A/C
  • spa
  • Avstånd strand: 800 m
  • Avstånd till centrum: 0 m
  • Flygplats Burgas (BOJ): 28.2 km (28 mins)

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cascadas Family Resort är en riktig familjeoas i den livliga semesterorten Sunny Beach. Anläggningen ligger i den norra delen av staden, cirka 12 minuters promenad från den inbjudande sandstranden. På Cascadas Family Resort hittar du allt familjen behöver för en välförtjänt semester. Det finns inte mindre än 10 olika poolområden, som är fint omgivna av lummiga trädgårdar med palmer, gröna gräsmattor och små fontäner.

På orten finns ett bra utbud av aktiviteter för hela familjen och du kan till exempel delta i aerobics och yoga eller spela en omgång fotboll. För de yngsta i familjen anordnar hotellet barnklubb och minidisco 6 gånger per vecka, och några kvällar i veckan finns även livemusik.

Det finns flera restauranger i närheten av hotellet, och om du tar en promenad in till Sunny Beachs centrum är utbudet av restauranger och nattliv nästan oändligt. Promenaden är cirka 1,5 km lång och längs vägen finns det garanterat många underhållande inslag. Du kan självklart också välja att äta dina måltider på hotellet. I vistelsen ingår frukost, och du kan också välja att köpa till halvpension.

Lägenheterna på Cascadas Family Resort är rymliga och den största har plats för upp till 8 personer. Här kan du därför samla hela familjen för en härlig semester med mycket avkoppling, sol och plaskande i vattnet.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider