Hampton By Hilton Liverpool City Centre

Liverpool, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Flygplats Liverpool (LPL): 12.5 km (25 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Detta businesshotell i Liverpool utlovar en perfekt ambiens för affärsresenärer. Till flygplatsen Liverpool (LPL) är det runt 13 km. Flygplatserna Manchester - International (MAN) och Blackpool (BLK) befinner sig ca. 61 km och 90 km från boendet.

I hotellet finns 151 rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. På hotellet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I rummen ligger dagstidningen redo. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, gymnastik och aerobics.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Det finns en mängd läckra rätter att välja mellan vid de tre huvudmåltiderna. Till lunch och middag kan gästerna njuta av ett variationsrikt urval av rätter från menyn. Restaurangen erbjuder även barnmenyer.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider