Papantonia Hotel

Fig Tree Bay, Cypern Flagga - Cypern

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 500 m
  • Flygplats Cypern (LCA): 66.2 km (47 mins)
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: Renoverat 2017
  • transfer_time:
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Klinkergolv
  • elevator
  • beach_towel
  • credit_card:
  • room_ac
  • nbr_rooms: 112
  • all_inclusive

Hotellbeskrivning

All Inclusive-hotell med charmigt poolområde
I det charmiga och familjevänliga området Protaras på Cypern ligger Papantonia Hotel.

Hotellet har en stilren buffetrestaurang, som serverar All Inclusive-buffé samt snacks mellan måltiderna, och såklart en bar som förser dig med välbehövda svalkande drycker av olika slag i sommarvärmen.

Vid poolområdet finns en rymlig pool med gott om solsängar och parasoll längs poolkanten, och en separat liten pool som passar små barn.

Papantonia Hotel har vita och spartanska hotellrum i olika storlekar för alla sorters resesällskap.

Hotellet bjuder ibland in till olika aktiviteter och viss underhållning. Passa också på att upptäcka närområdets nöjen när du är på semester här!

Våra gästers favoriter:

Närhet till Cyperns berömda badstränder Hotellrum med plats för hela familjen Det rymliga poolområde med härlig semesterstämning

Vi rekommenderar det här hotellet till familjer i olika storlekar och till par som reser utan barn. Du som vill ha lagom nära till havet kommer att känna dig som hemma här.

Det här hotellet ingår i vår Value Collection, där vi har samlat våra mest prisvärda All Inclusive-hotell.

All Inclusive på Papantonia Hotel
När du bokar det här hotellet med oss ingår All Inclusive. Då behöver du inte tillbringa semestern med att lista ut var familjen ska äta sin nästa måltid. I buffétrestaurangen på hotellet äter du dina tre huvudmåltider och här serveras också snacks mellan måltiderna.

Barer på Papantonia Hotel

På hotellet finns också en bar på poolområdet som serverar drinkar, läsk och andra semesterfavoriter, så att du ska slippa lämna området när du vill ha något att dricka.

Restauranger och barer i området

Om det är läge för lite variation finns det gott om restauranger och barer i området. Här kan du prova på cypriotisk matkultur med en lokal lunch eller en stämningsfull middag. Hela Protaras och Fig Tree Bay har gott om caféer, barer och restauranger som också har utbud som passar barn.

Bra att veta:

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus

Hotell med lägenheter i Fig Tree Bay
Hotellrummen på Papantonia Hotel är ljusa och rymliga, och är enkelt inredda i vitt med ljusblå detaljer. Alla rum har klinkergolv.

Det här finns på alla rum:

Balkong eller terrass Luftkonditionering Minikylskåp Wifi Vattenkokare Tv, telefon Safety box mot extra kostnad Duschkabin

Bra att veta

Hotellrummen är före detta lägenheter och har kokvrå med kokplattor som inte används. Däremot fungerar vasken och kylskåpen som är något större än traditionella minikylskåp på hotellrum.

1-rumslägenhet, 2–3 personer
I 1-rumslägenheten på 30 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa, som mäter 180x120 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få barnpris för ett barn. Rummet kan bokas som ett enkelrum mot ett tillägg.

2-rumslägenhet, 2–4 personer
I 2-rumslägenheten på 35 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng i form av en bäddsoffa, som mäter 180x120 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och ett barn och det är möjligt att få barnpris för ett barn.

Har Papantonia Hotel en pool?
Ja. På hotellet finns ett soligt poolområde med en rymlig pool. Intill poolen ligger den lilla barnpoolen för de allra minsta gästerna. Runt poolen står flertalet solsängar med parasoller. Nära poolen finns en bar så att du kan stiga upp och ta dig en dryck i värmen.

Finns det en strand nära Papantonia Hotel?

500 meter från hotellet hittar du en av områdets många vackra bukter med helt kristallklart vatten – Marlita Bay Beach. En längre promenad bort finns Protaras mest kända badvik – Fig Tree Bay. Du kommer inte ha svårt att hitta en strand som passar hela familjen. Hela kusten består av glittrande bukter för badsugna gäster.

Det här finns på stranden:

Solsängar och parasoller mot extra kostnad Strandbar med dryck mot extra kostnad Vissa vattensportsaktiviteter mot extra kostnad

Bra att veta:

Hotellet har ingen handduksservice. Ta gärna med egen handduk hemifrån.

Bukten Marlita Bay Beach består av småstensblandad sand och är relativt långgrund.

Vad finns att göra på Papantonia Hotel?
På det här hotellet finns en del aktiviteter. Du som gärna vill röra på dig kan underhålla dig med bordtennis eller med tennis på hotellets tennisbana. Det finns en lekplats för barn på hotellområdet och det hålls också viss underhållning om kvällarna på hotellet.

Missa inte att upptäcka hotellets omgivningar när du bor här. Längs kusten vid Fig Tree Bay går en lång strandpromenad utmed vattnet som kantas av caféer, barer, restauranger och butiker.

I Fig Tree Bay finns en huvudgata där det, utöver tavernor och pubar, ligger en del butiker.

Den välkända bukten Fig Tree Bay har en fantastisk sandstrand med turkost vattnet. Denna långgrunda badvik räknas till en av Cyperns bästa. Här trivs familjer med barn i alla åldrar och semesterfirare som tycker om att snorkla. Det finns solsängar och parasoller att hyra och gott om restauranger i området.

Wifi

Det finns kostnadsfritt wifi på hotellrummen och på hela hotellområdet


Allmänt

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus.

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

På Cypern är det vänstertrafik. Försiktighet bör iakttas om du tänker köra bil på semestern.

På Cypern behöver du en adapter, eller så kallad brittisk trestickskontakt, av G-modell som passar eluttag av standard G. Dessa finns att köpa i de flesta närbutiker på de flesta turistorter och i vissa av hotellens egna butiker.

Rummen

Hotellrummen är före detta lägenheter och har kokvrå med kokplattor som inte används. Däremot fungerar vasken och kylskåpen som är något större än traditionella minikylskåp på hotellrum.

Pool och strand

Hotellet har ingen handduksservice. Ta gärna med egen handduk hemifrån.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider