Sol Nessebar Mare Bay

Nessebar, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Avstånd strand: 50 m
  • Avstånd till centrum: 0 m
  • Flygplats Burgas (BOJ): 23.6 km (23 mins)

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Sol Nessebar Mare Bay är en del av Sol Nessebar Resort och ligger i vackra gröna omgivningar, direkt intill Svarta havet och 1 km från Nessebars charmiga centrum. På Sol Nessebar Mare Bay hittar du allt du behöver för en avkopplande och underhållande semester med familjen. Det finns pooler med roliga vattenrutschkanor, massor av sportaktiviteter och hotellpersonalen tillhandahåller underhållning för både barn och vuxna varje dag (personalen talar inte svenska).

En trevlig stig leder dig från hotellet ner till den härliga badstranden, där du kan koppla av vid vattenbrynet eller på hotellets egen solterrass, varifrån du kan njuta av utsikten över vattnet. Hotellets många faciliteter är utspridda över ett stort område och runt hotellet finns flera mysiga skrymslen där du kan koppla av i skuggan av de höga granarna, medan barnen roar sig på lekplatsen eller i poolen.

Din semester på Sol Nessebar Mare Bay är med all inclusive, och bufférestaurangen erbjuder ett bra urval av internationella rätter - två av hotellets restauranger är temarestauranger - italienska och Biergarten, och skulle barnen få lust på en glass, så ingår det också i priset.

Hotellets största rum rymmer upp till 6 personer och du kan välja om du vill ha ett rum med utsikt över havet eller trädgården. Vi rekommenderar Sol Nessebar Mare Bay till familjer som vill bo med all inclusive, nära stranden och med tillgång till många faciliteter när de är på semester i Bulgarien.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider