Hotel Servatur Waikiki

Playa del Ingles, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 2 km

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det omtyckta hotellet Servatur Waikiki är ett stort hotell för hela familjen, centralt beläget i Playa del Inglés på södra Gran Canaria. Här bor du nära restauranger, nöjesliv och shopping – den långa sandstranden likaså. På Servatur Waikiki finns något för alla!

Poolområdet på Servatur Waikiki är stort och här kan du ta ett uppfriskande dopp eller koppla av i en solstol. Barnen har ett separat område med barnpool och mindre vattenrutschkanor, upplagt för plask och lek! Vuxna har också en avskild avdelning att koppla av på med bubbelpool och solstolar. Vill du hålla i gång under semestern anordnas aktiviteter dagtid så som vattengympa. Du kan också ta en runda i gymmet eller utmana ditt resesällskap i volleyboll eller någon annan bollsport på hotellets multicourtbana. För barnen finns såklart en lekplats och det anordnas internationell barnklubb i hotellets regi med spännande aktiviteter.

Servatur Waikiki har två bufférestauranger som serverar frukost, lunch och middag. I hotellets snackbar kan du beställa smårätter under dagarna, och från poolbaren kan du beställa svalkande drycker. När du bokar Servatur Waikiki med oss ingår en enkel frukostbuffé, men du kan också boka till halvpension (frukost & middagsbuffé) eller ett enkelt All inclusive-paket mot tillägg. Bokar du din resa över jul- och nyårshelgerna 2024 ingår en trevlig festmåltid på julafton, juldagen och nyårsafton respektive oavsett måltidspaket.

De 511 rummen och lägenheterna på Servatur Waikiki renoverades 2015 och är utspridda över fem byggnader på upp till åtta våningar. Rummen är ljusa och inredda i glada färger. Samtliga rum har luftkonditionering, värdeförvaringsskåp och hårtork. Wifi ingår över hela boendet. Hos oss kan du välja mellan följande rumstyper:

  • Dubbelrum med balkong och utsikt mot omgivningarna. Denna rumstyp går att boka för 1–2 vuxna, eller för 2 vuxna med upp till 2 barn. Enkelsängar och extrasäng(ar) i bäddsoffa.

  • Dubbelrum Superior med balkong och utsikt mot omgivningarna. Denna rumstyp går att boka för 1–2 vuxna. Enkelsängar. Vattenkokare, badrock och tofflor samt ett litet kylskåp.

  • Dubbelrum Superior med stor balkong på översta våningarna, utsikt mot omgivningarna. Denna rumstyp går att boka för 2 vuxna och upp till 1 barn. Enkelsängar och extrasäng i bäddsoffa. Vattenkokare, badrock och tofflor samt ett litet kylskåp.

Servatur Waikiki ligger centralt i Playa del Inglés och i närområdet har du både shoppingcenter och restauranger. För dig som vill känna sanden mellan tårna kan du promenera till den livliga sandstranden eller ta hotellets badbuss. Här finns också den kilometerlånga strandpromenaden som slingrar sig fram längs stranden bort mot Maspalomas sanddyner.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider