Liberty Lara Beach

Lara, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 18 km
  • Flygplats Antalya (AYT): 15.4 km (22 mins)

Hotellbeskrivning

Vid Lara, inte långt från Antalyas centrum, ligger det vackra familjehotellet Liberty Lara Beach. Hotellet är ett 5-stjärnigt all inclusive-hotell, vilket är helt perfekt för en familjesemester. Med ett läge precis vid en privat strand kan du enkelt välja var du vill svalka dig i solen. Liberty Lara Beach har flera vackra poolområden, inklusive en relaxpool med en åldersgräns på 16 år som ger extra lugn på semestern. För den som älskar vattennöjen och lekar finns det även flera fartfyllda vattenrutschkanor och en barnpool med rutschkanor, där familjens vattenfantaster i alla åldrar kan tillbringa många timmar.

På Liberty Lara Beach har ni all inclusive, så att ni enkelt kan njuta av dagens rätter i bufférestaurangen samt snacks, glass och drinkar i de 4 barerna, utan att behöva ta fram plånboken. Hotellet har även 5 à la carte-restauranger, om du skulle känna för att prova något nytt. Rummen på Liberty Lara Beach är inte bara rymliga, utan också snyggt och modernt inredda, och fungerar som den perfekta basen för semestern. I de största familjerummen kan det vara upp till 5 personer.

Barnen kommer att älska Liberty Lara Beach, där de kan leka och träffa nya vänner i miniklubben, tonårsklubben, lekplatsen och minidiscot. 6 dagar i veckan erbjuder hotellpersonalen underhållning för hela familjen. Vill du röra på kroppen finns här bland annat möjlighet till fitness, basket, bågskytte, fotboll och bordtennis. Avsluta dagen med en tur till spacentret där du verkligen kan varva ner med bland annat turkiskt bad och bastu. Vi rekommenderar Liberty Lara Beach till både par och barnfamiljer som vill ha en mysig strandsemester i vackra omgivningar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider