Doms Boutique Hotel

Mellieħa, Malta Flagga - Malta

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flygplats Malta (MLA): 23.7 km (37 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_beach: 1000

Hotellbeskrivning

Boutiquehotellet ligger i Mellieha. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger i närheten av havet.

Semesterorten byggdes helt nyligen – 2023. Boendet har åtta rökfria rum som lätt nås med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. I affären kan mat köpas. Som ytterligare service erbjuds barnpassningsservice, en biluthyrning, transferservice, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. En balkong eller en terrass finns i de flesta rummen. Gästerna sover i en kingsize-säng. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Ett kylskåp och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. Här finns även en telefon, en plattskärmstv, en uttagsadapter och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett bubbelbadkar samt hårtork och badrockar till gästerna. Kosmetika och ett urval av handdukar ordnar med särskild komfort i badrummen. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen finns bekväma solstolar. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, golf och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med kanotpaddling, snorkling och dykning. Ett wellnessområde med ett solarium finns i komplexet. Ett underhållningsprogram och ett disco innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

Semesterorten förfogar över två restauranger och en bar. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även snacks. Anläggningen har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider