Resetips för korta dagar

Resetips för korta dagar

Publicerad: 2024-09-26 - Uppdaterad: 2024-09-26

– när kroppen vill ha sol

Hösten står för dörren, och än så länge känns det ganska skönt. Kanske är det skönt i flera veckor till – eller till och med i några månader. Innan vi kommer på hur lång tid det tar innan det vänder igen…

Om det är kroppen eller huvudet som klagar först är lite oklart. Det enda vi vet med säkerhet är att sol och värme är bra för både kropp och själ!

De bästa priserna på resor till värmen

Cape Ponta de São på Madeira. Den evig grønne blomsterøya med behagelig klima hele året.
Cape Ponta de São på Madeira. Den evig grønne blomsterøya med behagelig klima hele året.

Madeira

– varm vind i håret 

På Madeira är det alltid grönt. Denna idylliska, portugisiska ön ligger strax väster om Marocko och har ett behagligt klimat året runt. Hösten på Madeira är extra härlig – för vem kan väl motstå färgglada blommor, salta bad och ljumna kvällar, när det är mörkt nästan hela dagen här hemma?

Är du sportig av dig kommer du att älska Madeira. Att cykla här är fantastiskt, för att inte tala om vandringslederna. Att promenera längs de gamla vattenvägarna, som kallas levadas på portugisiska, är något av det mest spektakulära man kan uppleva! 

Våra bästa erbjudanden på resor till Madeira

Menara Gardens i Marrakech, med Atlasfjellene i bakgrunnen.
Menara Gardens i Marrakech, med Atlasfjellene i bakgrunnen.

Marocko

– från 1001 natt till rock’n’roll

Exotiska, rosa Marrakech, lilla charmiga Agadir, vackra Essaouira eller surfarfavoriten Taghazout… oavsett var i Marocko du väljer att resa är det färgglatt, exotiskt, bullrigt, dammigt – och precis så lyxigt som du själv väljer. Här möter du allt från prinsar och rockstjärnor till surfare och tiggare. Och äventyrliga turister som dig själv!

Reser du till AgadirEssaouira eller Taghazout kan du bada i höstvarmt hav – och reser du innan jul kan du hitta årets mest unika julklapp i Marrakech.

De bästa priserna på resor till Marocko

Las Teresitas-stranden utenfor Santa Cruz på Tenerife
Las Teresitas-stranden utenfor Santa Cruz på Tenerife

Kanarieöarna

– en kärlekshistoria

Vi skandinaver älskar verkligen Kanarieöarna. Är du en av dem som har spenderat timmar framför datorn, drömmandes om exotiska sydhavsöar, och ändå slutade det hela med ytterligare en biljett till Gran Canaria..? Det är du inte ensam om.

Så varför just Kanarieöarna? Klimatet är underbart, stränderna fantastiska och inte minst; det är otroligt trevligt att semestra där. Därför! 

…som om inte det var nog är det både enkelt och förhållandevis billigt att resa till Kanariaöarna. Det går flyg varje dag till Gran Canaria, flera gånger i veckan till Teneriffa och i snitt en gång veckan till Lanzarote och Fuerteventura

Sök efter billiga resor till Kanarieöarna