Lång semester i december

Lång semester i december

Publicerad: 2024-10-14 - Uppdaterad: 2024-10-14

– med bara några få dagars ledighet

Man behöver inte vara synsk för att förstå att det blir hög aktivitet i resebranschen i slutet av året. Julafton och nyårsafton har hamnat på en tisdag. Det betyder att:

  • Tar du 2 dagar ledigt får du 9 dagar semester
  • Tar du 5 dagar ledigt får du 16 dagar semester

Japp, du läste rätt! Men vill du använda semesterdagarna till att fylla på D-vitaminlagret är det en bra idé att vara ute i god tid. För tro oss – det kommer att bli hög efterfrågan på resor runt jul och nyår i år!

De bästa erbjudandena på resor över jul och nyår

Nyt desembersola fra en hengekøye i Syden
Nyt desembersola fra en hengekøye i Syden

Sol & bad

Om du söker på resor i kategorin ‘Sol & bad’ presenterar vi destinationer där det är härliga temperaturer under dina valda datum, så att du inte behöver sikta in dig på ett specifikt land eller resmål. På så sätt blir det lätt att hitta det bästa erbjudandet på marknaden, när huvudmålet med semestern är just sol och bad.

Söker du i Sol & bad-kategorin vid den här tiden på året jämför vi tillexempel priser på resor till KanarieöarnaMarockoEgypten och Dubai – för att nämna några varma och härliga vinterresmål från resultatlistan!

Billiga Sol & bad-resor över jul och nyår

Fjelltur på Gran Canaria, med utsikt til naboøya Tenerife
Fjelltur på Gran Canaria, med utsikt til naboøya Tenerife

Kanarieöarna

– en oslagbar vinterfavorit

Från och med nu och fram till påsk finns det få platser som slår Kanarieöarna. Förståeligt nog! Det är enkelt att resa hit, och det är bekant terräng för de flesta. Och väl där är det extremt lätt att komma in i semester-mode.

Den mest populära ön är Gran Canaria. Hit går det direktflyg varje dag, hela vintern, från de största flygplatserna. Teneriffa är ett mycket bra andraval, tätt efterföljt av Lanzarote och Fuerteventura

Hitta billiga resor till Kanarieöarna över jul och nyår

Det kan ta litt lengre tid å reise til en eksotisk strand langt borte, men er det verdt det? Ja, definitivt!
Det kan ta litt lengre tid å reise til en eksotisk strand langt borte, men er det verdt det? Ja, definitivt!

Lite mer exotiskt 

– och mycket mer solsäkert

Vill du ha silkeslena stränder och sol hela vintern är Thailand eller Kap Verde två utmärkta resmål. Bägge kräver dock lite längre restid, så det är smart att ta ut några extra semesterdagar. Perfekt för den stundande jul- och nyårshelgen med andra ord!

En liten varning bara. Dessa platser är ganska beroendeframkallande, så du kommer du garanterat att vilja återvända – år efter år…

Billiga resor till exotiska platser över jul och nyår